Hva skjer

Her vil vi legge ut informasjon om forskjellige arrangementer som kan være av interesse.
For mer informasjon om hva som skjer i WSO, gå inn å se på WSO-posten.
.
Medlemstreff 14. juni 2017

Det blir medlemstreff / temamøter på WSO-kontoret ca hver 3. onsdag kl 16-18. Det første møtet 1. februar var et  rent medlemstreff med samtale uten tema, hvor medlemmene kunne hilse på representanter fra det nye styret, stille spørsmål og komme med innspill til styret.

Det har vært medlemsmøter  1. februar, 15. februar, 15. mars og 5. april og 3. mai. Møtet 24. mai ble avlyst pga sykdom.

Det neste og siste møtet før sommeren blir 14. juni.

Hvis du vil motta epost- eller SMS- invitasjoner til medlemstreffene fremover, med informasjon om tema og eventuelle foredragsholdere, send beskjed til post@wso.no eller ring 22413590 man-ons-fre 12-15.

.

Landskonferanse 29.04.2017 og Landsmøte 30.04.2017
Saker landsmøte 2017   vedtektsendringer
.

Ressursgruppe for stemmehørere

Ressursgruppen for stemmehørere tar utgangspunkt i en åpen dialog, hvor alle typer stemmer aksepteres. Dette forutsetter at alle i gruppen gir rom for ulike oppfatninger og at man aksepterer den enkeltes forståelse av egne stemmer. Å treffe andre som hører stemmer kan være med på å redusere følelse som skyld, skam og verdiløshet. På samme tid kan mangfoldet av delte erfaringer både tilføre nye perspektiver og gi større tillit til egen forståelse. Temaet vi tar tak i spinger ut i fra den åpne dialogen i gruppen og ett viktig grunnspørsmål er: Hvordan leve et verdig og godt liv med stemmer?

Er du interessert kan du møte opp i WSO s lokaler, Møllergata 12, 5. etasje.

 

Neste møte: 12. juni 2017

 

Du er hjertelig velkommen til å ta med deg en venn eller pårørende. Møtet er først og fremst for den personen som hører stemmer. Pårørendes rolle er å bistå så den personen som hører stemmer kommer til orde.

 

Vel møtt og hilsen Marit og Siri

Spørsmål? Kontakt Siri Blesvik sirible@online.no

 

.