Temamøte onsdag 7. februar 2018

Grete JohnsenBlogg

Forfatter Guro Skottene om sin nye bok «Nattens Farger»

Tid: 17 – 19, WSO, Møllergata 12

Velkommen til et spennende temamøte på onsdag!

Guro Skottene skal fortelle om og lese fra «Nattens farger», som er hennes første roman. Guro har selv erfaring fra psykiatrien, og har skrevet en bok som skildrer dyp depresjon og livet på psykiatrisk med varme, humor og sjelden innsikt. I «Nattens farger» følger vi 25-årige Line gjennom et år på psykiatrisk sykehus og får et unikt innblikk i hennes tanker, følelser og opplevelser. Gjennom å studere van Goghs bilder og lese hans brev, opplever hun en identifikasjon og lindring som hun tidvis savner i helsevesenet.

Det er en bok som berører og engasjerer, og som setter ord på de vanskelige følelsene. Guro vil også dele fra sine egne erfaringer på temamøtet.

Vi håper så mange som mulig vil komme!

Styret i WSO