Julebord for medlemmer

Grete JohnsenBlogg

Velkommen til Julebord på Kafe Asylet!

10. desember kl 17.00

 

Vi gleder oss til julebord og håper mange av dere setter av kvelden til å treffes på en veldig hyggelig restaurant med et heller uhyggelig navn (se under). Vi har vårt eget rom så det er mulig med innslag av sang, musikk, underholdning, taler, osv. Gi beskjed hvis du har noe du ønsker å bidra med.

 

Kafe Asylet ligger på Grønlands Torg, rett ved Grønland  T-banestasjon og 5 min gange fra Oslo bussterminal.

Medlemmer som må reise langt får dekket 1 overnatting i tillegg til billigste reisevei. Gi beskjed på kontoret om du trenger dekking av reise og/eller overnatting, eller om du ønsker noen form for tilrettelegging. Taxi er også mulig å søke dekning om hvis man sliter med å gå.

Ta kontakt med WSO- kontoret for å melde deg på! post@wso.no

Husk å gi beskjed om hvilket matvalg du ønsker:

Valg 1 Vegetar/Vegan

Valg 2 Pinnekjøtt

Valg 3 Juletallerken med ribbe

Det blir også juledessert til alle!

 

Vi håper å se så mange som mulig

Påmeldingsfrist 1. desember

 

Kort om historien bak navnet “Kafe Asylet: Huset var barneasyl fra 1839-65 og sykehus 1868-1903.  I perioden1903-1965  huset bygningen et aldershjem. Det har også fungert som tinghus og banklokaler (Akers Sparebank 1844 og Spareskillingsbanken 1851).

Bygningen ble fredet i 1967 og har vært bydelshus siden 1982. (ref, Wikipedia)