Lokale aktiviteter i WSO Oslo og Viken

Grete JohnsenBlogg

Lokallaget har gleden av å invitere til en tur og to arrangementer i mai og juni.

Det kreves påmelding.

17 mai middag, kl 15.00-17.00, på Schrøder Restaurant, Waldemar Thranesgt. 8. 

16 plasser er tilgjengelig. Wso spanderer en hovedrett. Vel møtt! 

Påmelding innen fredag 13. mai til post@wso.no eller til tlf. 901 44 038

Dagstur til Kistefos Museum, med Finn Carlsen Turistbusser a/s. Onsdag 15.06.22, kl 11.00.

Kistefos Museum er en kulturdestinasjon i vakre omgivelser, og består av en imponerende skulpturpark på 200 mål , to kunstgallerier (The Twist og Nybruket Galleri) samt et industrimuseum. The Twist er både et galleri, en bro og en skulptur i seg selv, et unikt utstillingslokale som har høstet internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse. Randselva slynger seg gjennom hele parken. Vi får 4 timer til disposisjon der. Midt i skulpturparken er det en kafe’ der man kan kose seg både inne og ute. Nb! Det er lov å ha med piknik kurv inn på området.  Wso spanderer en rett på hver. Butikker og toaletter er lokalisert rundt samme plass. Se mer informasjon om Kistefos Museum via nettet.

Kistefos er et stort naturområde beliggende i et naturlig kupert terreng med grusdekte veier. Enkelte stigninger kan være utfordrende for de med dårlige ben eller som bruker rullestol, men det er mulig å velge alternativ rute. Det anbefales gode sko og klær etter vær.

Wso betaler turen som koster kr 575,- pr . person, inkluderer transport med buss og inngangsbillett til området. Wso har bestilt 20 plasser.

Avreise: Bussterminalen i Oslo, se skjerm ved oppmøte. Kl 11.00. Oppmøte kl 10.30.

Flott rundtur over Sollihøgda, Kistefos, Hadeland og hjem. Det blir 4 timer til disposisjon. 

Påmelding: Innen fredag 10. juni til post@wso.no eller til tlf. 901 44 038.

WSO Oslo og Viken har 10 billetter til arrangementet  «Kjærlighet som medisin», arrangert av Maja Thune med fleire.  Tid og sted: Torsdag 16 juni kl 18.00 i Kulturkirken Jakob, Hausmannsgate 14 i Oslo.

Frå arrangementets Facebookside: 

«Mange av de såkalte diagnosene er i utgangspunktet naturlige reaksjoner som oppstår gjennom kriser, etter tøffe livsbelastninger og/eller vanskelige oppvekstvilkår. Kan disse uttrykksmåtene forstås og helbredes på en ny og annerledes måte ? Det tror vi.

Derfor ønsker vi å dedikere denne kvelden til historier frå virkeligheten som forteller om en vei ut av diagnoser og medisiner. Personlige beretninger vil bli delt, sammen med fagfolks perspektiver og erfaringer. Kulturelle innslag vil bidra til at vi kan synke dypere inn i disse temaene.

Med oss i år har vi: Anne Luise Kirkengen, Geir Lippestad, Johan Stiernstedt, Sebastian Christensen, Benedicte Torget, Øystein Sevaag, Marainne Mjaaland, Ida Brandtzæg, Stig Torsteinson, Susanne Fuhr, Lovise K, Ann Kristin Davidsen, Kristina Merete Støvik, Merethe Lindstad, Tove Gundersen og Overraskelser…»

https://www.facebook.com/events/3097004913848207

Påmelding så fort som mulig eller innen 16. mai til post@wso.no eller tlf. 901 44 038

Mvh  Wso Oslo og Viken Fylkeslag