WSO flytter i oktober

Grete JohnsenBlogg

WSO flytter i oktober til Østerdalsgata 1, inngang L. De nye lokalene ligger i gamle Sætre Kjeksfabrikk øverst på Vålerenga, på hjørnet mellom Østerdalsgata og Strømsveien.

Årsaken til flyttingen er at lokalet i Møllergata skal pusses opp, og det vil etter oppussing få en helt annen pris enn det vi har råd til. Vi har sett på lokaler i nærheten, men funnet ut at det blir for dyrt å leie kontorer på samme størrelse i sentrum.

Buss 37 til Helsfyr går fra Jernbanetorget mellom Oslo S og Oslo City, og den stopper rett utenfor lokalet. Holdeplassen heter Etterstadgata. Buss 37 går ofte, og hele døgnet. Man kan også ta T-bane til Ensjø. Ruter sier at det er 7 minutter å gå fra Ensjø T til Østerdalsgata 1.

Buss 100 mellom Bussterminalen og Kjeller og buss 110 mellom Bussterminalen og Lillestrøm stopper også på Etterstadgata busstopp.

Lokalet ligger i bygget nærmest toglinjen /fjellveggen og vi vil ha inngang  L  mot sør-øst.

Kontoret ligger i 3. etasje, og det er tilgang med heis.

Styret i WSO trenger å organisere flyttingen, og komme i orden i nye lokaler. Det vil ta mye tid og arbeidskraft, og vi vil derfor ha kontoret stengt i hele oktober. Telefonen vil bli besvart på onsdager kl. 12-15 i oktober.