Amaliedagene 2021

Grete JohnsenBlogg

Programmet for Amaliedagene 2021 er nå klart. https://amaliedagene.no/program-2021/

Lenke til presentasjon av foredragsholdere/ deltagere.

Amaliedagskomiteen inviterer til tre innholdsrike og spennende dager på Litteraturhuset i Oslo 20. til 22. august. Amaliedagene 2021 blir både et fysisk arrangement og overført på nett ved direkte streaming.  Her finner du lenker til visningene, en for hver dag: https://vimeo.com/user60114199

Det blir også lagt ut opptak av det meste av programmet i etterkant. (bortsett fra filmene som skal vises)

Amaliedagene er åpne for alle, det er gratis og det er ingen påmelding. 

På grunn av smitteverntiltak kan vi samle 80 mennesker i Wergelandssalen på Litteraturhuset. Det vil være faste plasser, krav om 1 meters avstand og registrering av navn og telefonnummer ved inngangen. 

Kort om Amaliedagene: 

Amaliedagene arrangeres hvert år, og det er WSO Oslo og Viken som er hovedarrangør. I år er Hvite Ørn, Aurora og LMSO (Landsforening mot seksuelle overgrep) medarrangører. 

Amaliedagene støttes av Oslo kommune via tilskudd til WSO Oslo og Viken.  

Amaliedagene ble arrangert første gang i 1999, i forbindelse med fødselsdagen til Amalie Skram, som ble født 22. august 1846. Dette er den eneste fagkonferansen innen psykisk helse-feltet som er arrangert av tidligere og nåværende pasienter og brukere av psykiske helsetjenester, og den er kanskje den aller viktigste for målgruppen vår. Amaliedagene er en viktig arena for utveksling av erfaringsbasert kunnskap og fagkunnskap om psykisk helse, for pasienter/ brukere, pårørende, politikere og fagfolk som jobber med psykisk helse i Norge.